RELAX

Fogjunk össze, segítsünk az agydaganatban szenvedő kislányon!

Változtatás nélkül közlöm az édesanya, Bencze Csilla sorait, bízván abban, hogy össze tudunk fogni és segíteni tudunk neki és kislányának. 

 

 

Segíteni, osztani ér: gyógyulj meg, kicsi lány!

Bencze Csilla 2 új fényképet töltött fel.
Tegnap, 13:11 · 
 

Sziasztok!
Bencze Laura, egy tíz éves kislány anyukája vagyok.
Az eddigi élete a küzdelemről szólt 😞

10 hónapos volt, amikor agydaganatot diagnosztizáltak nála (medulloblastoma). Lemondtak róla…végül mégis kapott egy esélyt, megműtötték.
Két koponyaműtét után kemoterápiát kapott, majd csontvelő transzplantációja volt. A kritikus egy év után ismét daganat volt a fejecskéjében (Pnet). Ismét megműtötték. Megint kemoterápiát kapott, és mivel már három éves volt, sugárral kombinálva.
Öt év tünetmentesség következett, de számára nem állt meg a küzdés. Mozgássérült lett, ismét meg kellett tanulni mozogni-létezni. Kitartása példamutató, már segítség nélkül is tudott járni, evett, ivott egyedül, játszott, boldog volt. A kezelések következményeképpen pm alulműködése, tejfehérje-szója és laktóz allergiás lett.
Az utolsó, lezáró mr vizsgálat eredménye viszont pozitív lett 😞
Két daganatot mutatott a felvétel. Megműtötték ismét, vártunk a szövettanra, és hogy elkezdhessük a kezeléseket. De a szövettan nem érkezett meg.
Nem tudjuk, hogy mivel állunk szemben. Letelt a hat hét, készítettek egy kontroll mr vizsgálatot, ami lesújtó eredményt mutatott…a daganatok nagyobbak lettek, mint műtét előtt, és kezdenek áttétet adni a környező területekre. Ismét lemondtak róla. Mi természetesen nem. Utolsó esélyként ismét kezeléseket kapott. A protokoll szerint a kemoterápia még egy évig lesz jelen az életünkben.
Táplálék kiegészítőt kap, nyers étrendre tért át.

Az a kérdés, hogy anyagilag bírjuk ezt a terhet. Ezt segítség nélkül sajnos, nem tudjuk végig csinálni. 🙁 A lényeg az, hogy Laura ne szenvedjen, és amit csak lehet, megkapjon. Őt nagyon-nagyon kell segítenünk abban, hogy ameddig él, jól érezze magát. Ne fájjon neki semmi, ne szenvedjen hiányt semmiben, és minden nap legyen valami szép az életében, ami egy kis mosolyt csal az arcára. Legyen az bármi…többek között a vizslánk is ilyen 🙁

Ebben kérem a segítségét mindenkinek, hogy anyagilag (és egy imával Lauráért) támogasson minket ebben a küzdelemben. A diétás étrend, a kezelésre járás, a vizsgálatokra járás, a szteroid okozta gyors súlyváltozás miatti ruházkodás nagy terhet ró ránk. Segítség nélkül nem megy 😞
Elfogadnánk zöldséget, gyümölcsöt, 5 hónapos vizsla fiúcskánknak tápot ( brit care junior lamb&rice tápot eszik most) Pécsen élünk.

Bencze Laura-10402427-86755469-67811010 K&H

Küldöldi utalás esetén:
IBAN számlaszám: HU27-1040-2427-8675-5469-6781-1010
SWIFT kód: OKHBHUHB

Nagyon köszönjük mindenkinek. Aki szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, Bencze Csilla néven talál meg a Facebookon, illetve szeretettel várunk mindenkit Laura csoportjába. 
´Segítsünk Laurának´

Mindenkinek köszönjük, aki akár egy megosztással is segít Laurának és nekünk.

Üdvözlettel. Csilla, Laura édesanyja

Facebook oldalunkat IDE kattintva találod - kérlek, kövesd és támogasd munkánkat. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!